Η ΔΕΥΑ Βόλβης απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της Μικρής Βόλβης να χρησιμοποιούν το νερό με σύνεση  και να περιορίσουν όσο είναι δυνατόν την άσκοπη χρήση του καθώς η υπερκατανάλωση που παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην επαρκή υδροδότηση του χωριού.

Ασφαλώς και είναι γνωστή σ’ όλους, η υποχρέωση να διαχειριζόμαστε ορθολογικά το νερό που πίνουμε, να μην το καταναλώνουμε υπερβολικά και αλόγιστα, ιδίως τώρα το καλοκαίρι, να μην το καταναλώνουμε για άρδευση περιβολιών, κήπων, για κατάβρεγμα δρόμων, για πλύσιμο αυτοκινήτων ή για άλλες χρήσεις και να το προστατεύουμε, ώστε να φθάνει για να πίνουμε και να εξυπηρετούμε τις απαραίτητες οικιακές και προσωπικές μας ανάγκες.

Παρά την υποχρέωση αυτή, που έχουμε, όλοι μας, παρατηρείται ότι, από συμπολίτες μας, γίνεται χρήση και κατανάλωση νερού και μάλιστα υπερβολική και αλόγιστη, από το δίκτυο ύδρευσης για το συνεχές πότισμα, περιβολιών με οπωροκηπευτικά, μεγάλης έκτασης κήπων με λουλούδια, γκαζόν και λαχανικά καθώς και για το επανειλημμένο πλύσιμο ή την κατάβρεξη αυλών, πλατειών και δρόμων.

Η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα μέτρα και κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, κινητοποιώντας διαθέσιμα μέσα και προσωπικό για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ύδρευσης που προκαλούνται από τον έντονο καύσωνα και την υπερκατανάλωση, ζητά όμως παράλληλα, τη συμβολή των πολιτών ώστε να μην σπαταλώνται σημαντικές ποσότητες νερού .

Όλοι μας πρέπει να αυτοπεριορίσουμε την κατανάλωση του νερού, να κάνουμε ορθολογική, λελογισμένη και «σοφή» χρήση του, ώστε, αυτό το καλοκαίρι να μη λείψει το νερό από κανένα σπίτι.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο