Έρχονται ΠΡΟΣΤΙΜΑ από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Βόλβης προς τους καταναλωτές οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει σωστά ή που έχουν δηλώσει ελλειπή στοιχεία για την σύνδεση τους.

Με σκοπό την επικαιροποίηση του μητρώου καταναλωτών της ΔΕΥΑΒ, όλοι οι καταναλωτές που δεν έχουν μέχρι σήμερα δηλώσει τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους στη ΔΕΥΑΒ θα πρέπει υποχρεωτικά να το κάνουν το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα πλήρη και ακριβή στοιχεία σας και να μας  τα αποστείλετε με τον παρακάτω πίνακα, είτε με fax στο 2397021813, είτε με e-mail στο info@deyavolvis.gr, είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ Ασπροβάλτα Τ.Κ. 57021.

Σας ενημερώνουμε ότι στις περιπτώσεις στις οποίες συνεχίζεται η έλλειψη στοιχείων καταναλωτών της ΔΕΥΑΒ και οι καταναλωτές δεν δείχνουν ενδιαφέρον και δεν αποστέλλουν τα επικαιροποιημένα στοιχεία τους, η δημοτική επιχείρηση θα προβεί σε επιβολή προστίμων και διακοπές υδροδότησης.

Πίνακας ενημέρωσης στοιχείων (αρχείο .docx)

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας .

Εκ της υπηρεσίας

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

1 Σχόλια

  • από ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΚΟΔΡΑΣXRHSIMOPOIVX
    Posted 20/07/2022 11:01 ΠΜ 0Likes

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ TAXIS NET ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΜΕΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΩ ΚΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ”ΣΦΑΛΜΑ Προέκυψε σφάλμα
    ORA-00936 missing expression” ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ

Γράψτε σχόλιο