Την Τρίτη 10/12/2019 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόλβης κ. Χρήστος Γκολιδάκης μαζί με τον εκπρόσωπο της Coca-Cola 3E, επισκέφθηκαν και πρόσφεραν νέα παρτίδα εμφιαλωμένου νερού ( 2500 μπουκάλια των 1,5 L) για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών των κατοίκων του οικισμού Μικροκώμης.

«Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία 3Ε για την χορηγία της προς τους κατοίκους της Μικροκώμης» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ. «Πέρα από την προσφορά των εμφιαλωμένων νερών προς τους κατοίκους της Μικροκώμης, δεσμευόμαστε ότι θα κινηθούμε άμεσα, σε συμφωνία με την εταιρεία, η οποία θα προμηθεύει με ειδικά βυτία μεταφοράς υγρών τροφίμων, σε τακτά χρονικά διαστήματα με πόσιμο νερό την υδατοδεξαμενή του οικισμού, πλην όμως το νερό θα παρέχεται ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Με τον προαναφερόμενο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε προσωρινά το πρόβλημα έως ότου βρεθεί άλλη πιο μόνιμη και ενδεδειγμένη λύση, η οποία αναζητείται σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και τους υπόλοιπους φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Στην συνέχεια έγινε ενημέρωση των κατοίκων για την κατάσταση η οποία επικρατεί στο ζήτημα επίλυσης της ακαταλληλότητας του νερού της Μικροκώμης και τις επιλογές που υπάρχουν για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο