Σήμερα 15/12/2023, κλιμάκιο αποκατάστασης βλαβών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Βόλβης (Δ.Ε.Υ.Α.Β.), εργάστηκε για την αποκατάσταση δύο δύσκολων και επικίνδυνων βλαβών ύδρευσης στον Σταυρό.

Συγκεκριμένα από το πρωί μέχρι τις 13:30 απεκατέστησε μια χρόνια βλάβη, απέναντι από την κρεαταγορά Κουτσικούνη, αντικαθιστώντας παλιά σιδερένια υδροσωλήνα με πλαστική σωλήνα, λύνοντας έτσι για πάντα ένα κατά καιρούς εμφανιζόμενο πρόβλημα.

Στην συνέχεια στις 14:00, το ακούραστο συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Β., απεκατέστησε ένα ακόμη δύσκολο και επικίνδυνο πρόβλημα ύδρευσης στον κεντρικό δρόμο του Σταυρού (μπροστά στον Σιώμο).

Το ΔΣ και ο πρόεδρος Χρήστος Γκολιδάκης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών της Δ.Ε.Υ.Α.Β. για τον επαγγελματισμό τους και τον ζήλο τους στην άμεση επίλυση  τέτοιου είδους προβλημάτων.

Τέλος να κάνουμε και μια αναφορά για τις προθέσεις της κεντρικής κυβέρνησης στο να καταργήσουν τις Δ.Ε.Υ.Α. ως έχουν και να τις κάνουν περιφερειακές. Και εδώ υπάρχει ένα ερώτημα: Αν οι Δ.Ε.Υ.Α. γίνουν περιφερειακές υπάρχει περίπτωση οι εργαζόμενοι να δείχνουν τον ίδιο επαγγελματισμό που δείχνουν τώρα, με το φιλότιμο τους και την άμεση ανταπόκριση τους για αποκατάσταση σε όλες τις βλάβες ότι ώρα, ημέρα και και σε όποιον οικισμό της Περιφέρεια μας υπάρχει πρόβλημα;;;;;.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad