Σήμερα 25/11/2020 κλιμάκιο της ΔΕΥΑ Βόλβης σε συνεργασία με τους κατά τόπου προέδρους των κοινοτήτων Νέας Απολλωνίας και Στεφανινών, έκανε αυτοψία στα έργα που είναι σε εξέλιξη, με πρώτο το έργο προστασίας της νερομάνας, της πηγής ύδρευσης των Στεφανινών. Ένα μεγάλο έργο, το οποίο προέκυψε μετά από την μετατόπιση των βράχων του ποταμού όπου βρίσκεται η πηγή των Στεφανινών λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των προηγούμενων ετών. Είναι άμεση  η ανάγκη της διευθέτηση και του καθαρισμό της κοίτης του ποταμού που βρίσκεται η πηγή. Το έργο αυτό είναι απαραίτητο να γίνει για να προστατευτεί υδατοταμειευτήρας της πηγής .

Το δεύτερο έργο που επιβλέψαμε σήμερα ήταν αυτό του αγωγού σύνδεσης των Νέων γεωτρήσεων της Νέας Απολλωνίας με τις δεξαμενές. Αυτό το έργο τελειώνει τις επόμενες μέρες και αμέσως μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης γεώτρησης που κάναμε φέτος στην Νέα Απολλωνία θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα επάρκειας και ποιότητας του πόσιμου νερού που είχε εδώ και χρόνια αυτή η περιοχή.

Τα δυο αυτά έργα εντάσσονται σε μια σειρά από σημαντικά έργα τα οποία προγραμματίστηκαν στις αρχές του έτους και τώρα υλοποιούνται.

Συνεχίζουμε

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο