Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 03/09/2023 στην αίθουσα του Δημαρχείου της Νέας Απολλωνίας, με στόχο την ενημέρωση επί των πεπραγμένων της Δ.Ε.Υ.Α. Βόλβης και όσων έργων έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο μέλλον,

Η συνάντηση αυτή αποτελεί την αρχή ενός κύκλου συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Δημότες του δήμου Βόλβης για όσα έργα έχει φέρει εις πέρας η Δ.Ε.Υ.Α.  Βόλβης, αλλά και όσα πρόκειται να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Χρήστος Γκολιδάκης, στην ομιλία του, αναφερόμενος για τα υδρευτικά έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Νέα Απολλωνία, επεσήμανε α) την σημαντικότητα των δύο νέων υδρευτικών γεωτρήσεων, β) του νέου δικτύου από τις γεωτρήσεις έως την δεξαμενή και γ) την αντικατάσταση του αγωγού αμιάντου από το Αλτσαλί έως την δυτική πλευρά του οικισμού. Με τα παραπάνω έργα δεν εξασφαλίστηκε μόνο η ποιότητα και η επάρκεια του νερού στον οικισμό. Τα έργα αυτά συνέβαλαν και στην ελαχιστοποίηση των βλαβών ύδρευσης στον οικισμό της Νέας Απολλωνίας.

Ο πρόεδρος , Χρήστος Γκολιδάκης, δεν παρέλειψε να τονίσει την άριστη συνεργασία της Δ.Ε.Υ.Α.Β. με τα μέλη της κοινότητας της Νέας Απολλωνίας και τους υπόλοιπους αιρετούς της περιοχής, η συνεργασία των οποίων συνέβαλε στην επίλυση των προβλημάτων, τα οποία προέκυψαν κατά την προετοιμασία και την εκτέλεση των έργων ύδρευσης που έγιναν στον οικισμό τους.

Ευχαρίστησε δημόσια, για ακόμα μια φορά, τον κ. Θανάση Παπαδάκη και τον Νίκο Γιουρέλη για την παραχώρηση μέρους των ακινήτων τους με σκοπό να πραγματοποιηθούν οι νέες γεωτρήσεις, τον κ. Θεοδόση Γαλάνη για την σημαντική βοήθεια στον εντοπισμό των σημείων διάτρησης του εδάφους, τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Βασίλη Κυριάκου ο οποίος με την εμπειρία του και τα μηχανήματα του βοήθησε να ξεπεραστούν διάφορα θέματα που προέκυψαν και τον κ. Σάκη Καλιαρίνη για την άψογη συνεργασία τους σε όλη την έως τώρα διάρκεια της θητείας του στο Διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Β .

Πέρα από τα παραπάνω, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β παρουσίασε τα μελλοντικά σχέδια για την περιοχή και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έναρξη της διαδικασίας εκπόνησης νέας μελέτης αποχετευτικού δικτύου και μονάδας επεξεργασίας λυμάτων για την Νέα Απολλωνία.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης, ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, μέσω τις οποίας οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα επί των ζητημάτων που τους απασχολούν και να πάρουν απαντήσεις.

 Παρόμοιες ενημερωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σύντομα και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας , με σκοπό την άμεση ενημέρωση των συνδημοτών μας.

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad