Εδώ και μερικές μέρες έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις της τάσης του ρεύματος του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται κυρίως στους παραθαλάσσιους οικισμούς του Δήμου Βόλβης (Ασπροβάλτα, Βρασνά , Σταυρό ) αλλά και στην N. Μάδυτο. Το αποτέλεσμα αυτών των διακυμάνσεων της τάσης ρεύματος είναι να παρουσιάζονται πολλά προβλήματα στην λειτουργία των μηχανημάτων των επαγγελματιών αλλά και του Δήμου Βόλβης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των προβλημάτων που προκαλεί αυτή η πτώση τάσης ρεύματος είναι η δυσλειτουργία των αντλιοστασίων ύδρευσης και αυτό εμφανίστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες στους οικισμούς των Βρασνών και της Ν. Μαδύτου, όπου αυτοί οι οικισμοί έμειναν πολλές φορές και για πολλές ώρες χωρίς νερό.

Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Βόλβης πέρυσι είχε προχωρήσει σε εξώδικη διαμαρτυρία για το ίδιο πρόβλημα (και μάλιστα έγινε και επερώτηση στην Βουλή) και μετά από παρεμβάσεις διορθώθηκε κάπως το πρόβλημα, αλλά από ότι φαίνεται το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει .

Επίσης από τις διακυμάνσεις – βυθίσεις τής τάσης του ρεύματος σε πολλούς οικισμούς είτε δεν ανάβει στην ώρα του οδικός φωτισμός, είτε δεν ανάβει καθόλου, είτε παραμένει αναμμένος και την ημέρα.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad