Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07/10/2021 μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑ Βόλβης και Δημοτικού Συμβούλου κ. Χρήστου Γκολιδάκη και μελών της Διοίκησης του Αθλητικού Συλλόγου ΑΕ Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας.

Τον σύλλογο εκπροσώπησαν στην συνάντηση ο κ. Παναγιώτης Επιτρόπου και ο κ. Σίμος Μπουρσανίδης, οι οποίοι έθεσαν υπόψη του κ. Γκολιδάκη τα προβλήματα και τα θέματα που που αφορούν τον Σύλλογο και την λειτουργία του και τον ευχαρίστησαν για την ενεργή στήριξή του.

Ο κ. Γκολιδάκης τους συνεχάρη για τις επίμονες προσπάθειες που καταβάλλουν δίπλα στα παιδιά μας, τα οποία παιδιά μας είναι οι αθλητές που πλαισιώνουν τα τμήματα του συλλόγου, καθώς ο ΑΕ Αγίου Γεωργίου είναι από τις λίγες ομάδες που παρέμειναν ενεργές όχι μόνο στον Δήμο Βόλβης, αλλά και σε άλλους παρόμοιους Δήμους της χώρας μας .

Ο κύριος Γκολιδάκης Χρήστος επίσης ανάφερε ότι ο ερχομός των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 ήρθε και αποτελείωσε τα ήδη λαβωμένα οικονομικά ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής μας και για αυτό σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια .

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad