Σήμερα Τετάρτη 20/11/2019 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΒ με τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης στο ΥΜΑΘ.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόλβης κ. Γκολιδάκης Χρήστος, ενημέρωσε λεπτομερέστατα τον υπουργό για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική επιχείρηση , αλλά και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές του Δήμου Βόλβης με την καταλληλότητα του πόσιμου νερού. Τέθηκε η ανάγκη πραγματοποίησης νέων γεωτρήσεων προς εξεύρεση ποιοτικά και ποσοτικά κατάλληλου νερού για την κάλυψη των αναγκών των συνδημοτών μας. Παράλληλα τέθηκε η ανάγκη εξεύρεσης κυβερνητικής χρηματοδότησης προς τις ΔΕΥΑ που θα στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των αντλιοστασίων ύδρευσης και θα αποσκοπούν στην μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας τους.

Πέρα από τα παραπάνω, η συζήτηση επεκτάθηκε και στο ζήτημα των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλες οι ΔΕΥΑ, και ειδικά η ΔΕΥΑ Βόλβης λόγο των υποχρεώσεων της προς τρίτους (προμηθευτές, συνεργάτες) αλλά κυρίως λόγο των μεγάλων υποχρεώσεων προς την ΔΕΗ.

Ο Υπουργός έδειξε να γνωρίζει τα σοβαρά προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουμε σε πολλές περιοχές του δήμου Βόλβης και έδωσε την διαβεβαίωση του για την άμεση μεταφορά των αιτημάτων προς τον υπουργό εσωτερικών τον κ. Θεοδωρικάκο . Ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ ΒΟΛΒΗΣ ευχαρίστησαν τον υπουργό και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο