Την Κυριακή 30.5.2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση- αυτοψία στην Μονάδα Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων (ΜΕΑΛ) Μαδύτου- Μοδίου.  Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η επί τόπου ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τον τρόπο λειτουργίας και για την κατάσταση της ΜΕΑΛ Μαδύτου- Μοδίου.

Οι παρευρισκόμενοι, ο Δήμαρχος Βόλβης Λιάμας Διαμαντής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Όχονος Βλαδίμηρος και Κροστάλης Νικήτας, ο Πρόεδρος της Μαδύτου Όχονος Επαμεινώνδας συνοδευόμενοι από τον αγαπημένο μας ηθοποιό Γιάννη Ζουγανέλη, ενημερώθηκαν από  κλιμάκιο της ΔΕΥΑΒ, αποτελούμενο από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Γκολιδάκη Χρήστο, τον μηχανονολόγο μηχανικό και υπεύθυνο λειτουργίας της ΜΕΑΛ Πέτσο Χρήστο, την χημικό  Λεμονίδου Αλέκα και τον συντηρητή της ΜΕΑΛ  Σεργίνη Νίκο για την λειτουργία της εγκατάστασης, τις τακτικές συντηρήσεις καθώς και τις αναβαθμίσεις και παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε πολλά σημεία της μονάδας και είχαν σαν αποτέλεσμα την αποδοτικότερη λειτουργία της.

Όλοι οι παραβρισκόμενοι και ιδίως ο εκλεκτός μας επισκέπτης  ο κ. Ζουγανέλης έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον  φυσικό τρόπο λειτουργίας και επεξεργασίας  των αστικών λυμάτων και από την άψογη λειτουργία της μονάδας .

Με το πέρας της ενημέρωσης το κλιμάκιο της ΔΕΥΑΒ δεσμεύτηκε ότι μόλις γίνει εφικτό από την άρση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της Covid-19 πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και ενημέρωση φορέων και κοινού, στο δημαρχείο της Μαδύτου.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο