Εκπροσώπηση της ΔΕΥΑ Βόλβης στην 31η γενική συνέλευση της Ένωσης ΔΕΥΑ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μέσω του προέδρου της κ. Χρήστου Γκολιδάκη 
Μια κρίσιμη γενική συνέλευση με πολύ σημαντικά  θέματα τα οποία θα καθορίσουν κατά πολύ το μέλλον των ΔΕΥΑ και την βιωσιμότητα τους .
Κάποια από αυτά τα σοβαρά θέματα που συζητήθηκαν στην συνέλευση, είναι αυτό της δυσβάστακτης αύξησης του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας,  η υποστελέχωση  των ΔΕΥΑ και το αίτημα της αλλαγής του ΦΠΑ στην αξία νερού.
Τα θέματα αυτά που απασχολούν όλες τις ΔΕΥΑ συζητήθηκαν εκτενώς και από τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων φάνηκε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξέλιξης.
Στην Συνέλευση εκτός από το προεδρείο και τα μέλη της Ένωσης, παραβρέθηκαν και μίλησαν ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών ο κ. Πέτσας,  ο βουλευτής και πρώην υπουργός του Σύριζα ο κ. Φάμμελος , ο βουλευτής Εύβοιας του Σύριζα ο κ. Χατζηγιαννάκης,  ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΕΥΔΑΠ , και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των εργαζομένων ο κ. Βαρδολας.
What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad