Μετά την χθεσινή νεροποντή (15/10/2021), πολλοί οικισμοί, πέραν των υπολοίπων προβλημάτων τους, έμειναν και χωρίς νερό.

Από νωρίς σήμερα το πρωί 16/10/2021 τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Β. επιχειρούν διάσπαρτα σε όλο τον Δήμο Βόλβης .

Πέραν των υπολοίπων ζημιών , βλάβες  ύδρευσης προέκυψαν στον Σταυρό όπου έσπασε και παρασύρθηκε αγωγός ύδρευσης διατομής Φ90 .

Επίσης βλάβες προέκυψαν στα Βρασνά πλησίον των κοιμητηρίων και στην κάβα Κουτούπα σε αγωγό Φ63, στην Ασπροβάλτα, στην περιοχή Παλιά Ασπροβάλτα σε αγωγό Φ63 , στην περιοχή Καλέδες Ασπροβάλτας σε αγωγό Φ90 , στην περιοχή Αμφιθέα παρασύρθηκε αγωγός Φ63 και Φ140, στα Στεφανινά έσπασε ο αγωγός πλήρωσης της δεξαμενής Φ160.

Στην Λευκούδα έσπασε και παρασύρθηκε αγωγός Φ63 ( στην Λευκούδα πέρα από την βλάβη στο δίκτυο, προέκυψε πρόβλημα και με την ηλεκτροδότηση επειδή έπεσε δέντρο και έκοψε το καλώδιο της παροχής ρεύματος του αντλιοστασίου ύδρευσης).

Στον Ξυροπόταμο παρασύρθηκε αγωγός Φ90 και ο καταρράκτης πλήρωσης των βυτίων .

Στην Νεα Απολλωνία στην περιοχή Αλτσάλι, παρασύρθηκε ο αγωγός πλήρωσης της υπερυψωμένης δεξαμενής και βλάβη προέκυψε στο δίκτυο των Λουτρών της Νέας Απολλωνιας.

Στον Νικομηδινό έσπασε ο κεντρικός αγωγός πλήρωσης της δεξαμενής του οικισμού.

Πέρα από τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης είχαμε και προβλήματα με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στην Λίμνη, στην Ασπροβάλτα στην περιοχή της Σεραΐκής Ακτής και στην Λευκούδα.

Σχεδόν όλες οι βλάβες των δικτύων ύδρευσης αποκαταστάθηκαν από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΒ.

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και για την βοήθεια σας στις αποκαταστάσεις των βλαβών.

Ειδικά ευχαριστούμε τους προέδρους των Κοινοτήτων Στεφανινών Αντώνη Ιατρού, του Νικομηδινού Στράτο Ταλιχμανίδη και της Αρέθουσας- Λευκούδας Δημήτρη Λουκά, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν και συμμετείχαν στην αποκατάσταση των βλαβών από την αρχή έως το τέλος.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad