Η Δ.Ε.Υ.Α. Βόλβης  σας ενημερώνει  ότι μια ομάδα δημοτών δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της συστηματικά και εις βάρος όλων αυτών που παραμένουν συνεπείς στις πληρωμές τους.

Η κατανάλωση του νερού όμως, απαιτεί δικαιοσύνη και η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για την εξασφάλισή της.

Η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και η συντήρηση των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης που εξυπηρετούν όλους τους πολίτες, απαιτεί σημαντικά έξοδα τα οποία όμως καλύπτονται μόνο από τους συνεπείς καταναλωτές.

Γι’ αυτό η Δ.Ε.Υ.Α. Βόλβης σας ενημερώνει ότι  έχει ξεκινήσει  σε διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και αποστολή των οφειλών στην Εφορία.

Η επιχείρηση απευθύνει έκκληση στους πολίτες που αγνοούν συστηματικά τις, με ευνοϊκούς όρους, ρυθμίσεις να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η ρύθμιση η οποία είναι ενεργή, μέχρι της 28 Φεβρουαρίου 2022 προβλέπει  ελάχιστο ποσό δόσης από 30€ του συνολικού ποσού και τα υπόλοιπα σε από 17 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ την δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Επίσης κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά τις οφειλές σας.

Και τέλος κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τους τρόπους πληρωμής των οφειλών σας.

 

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad