Αποκαταστάσεις χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Ασπροβάλτας, των Βρασνών και όχι μόνο.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης δήμου Βόλβης (Δ.Ε.Υ.Α.Β.) προχώρησε σε καθαρισμό υπαρχόντων φρεατίων και στην δημιουργία νέων, σε σημεία που είναι απαραίτητα, σε περιοχές της Ασπροβάλτας και Νέων Βρασνών.

Πέραν της προγραμματισμένης συντήρησης και καθαρισμό των φρεατίων, που γίνεται σε τακτική βάση, έχουν αποκατασταθεί προβλήματα τα οποία εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Ασπροβάλτα είναι η κατασκευή φρεατίων στους κάθετους δρόμους επί της οδού Βορείου Ηπείρου. Σκοπός της κατασκευής αυτών των φρεατίων είναι τα όμβρια που κατευθύνονταν μέχρι σήμερα προς το κέντρο της Ασπροβάλτας και συγκεκριμένα στον 1ο παράλληλο επί της παλαιάς Εθνικής οδού Εγνατίας, να ανακοπούν και να κατευθυνθούν προς το ρέμα μέσω της τάφρου. Να τονίσουμε πως και η συγκεκριμένη τάφρος έχει καθαριστεί, έχει συντηρηθεί και πλέον λειτουργεί κανονικά.

Παρόμοιες παρεμβάσεις γίνανε και στην οδό 1η παραλιακή Νέων Βρασνών, στην οδό 28 Οκτωβρίου στο κέντρο της Ασπροβάλτας καθώς και στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας επί της Παλαιάς Εθνικής οδού.

Παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις και κατασκευές προγραμματίζονται και άλλες παρόμοιες παρεμβάσεις σε άλλα σημεία που έχουν ανάλογα προβλήματα.

Τα παραπάνω έργα, οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών τα περιμένανε αρκετά χρόνια και θα λύσουν πολλά προβλήματα που δημιουργούσαν τα όμβρια ύδατα.

αα

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad