• Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκαν οι λογαριασμοί ύδρευσης που αφορούν το 2ο έναντι του έτους 2022 της Δ.Ε. Ρεντίνας με ημερομηνία λήξης στις 30/11/2022. Ύστερα από αυτήν την ημερομηνία οι λογαριασμοί επιβαρύνονται με προσαυξήσεις.
  • Οι λογαριασμοί του Σταυρού, Άνω Σταυρού και Μηλιές έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς με τα ΕΛΤΑ.
  • Οι λογαριασμοί της Ρεντίνας βρίσκονται στο συνεργείο του οικισμού.
  • Οι λογαριασμοί της Βαμβακιάς βρίσκονται στο αναψυκτήριο του οικισμού.
  • Οι λογαριασμοί της Μεγάλης Βόλβης βρίσκονται στο καφενείο του οικισμού.
  • Οι λογαριασμοί της Μικρής Βόλβης βρίσκονται στο καφενείο του οικισμού.Όσοι λογαριασμοί έχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις επίδοσης λογαριασμού, έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς με ΕΛΤΑ.Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι αυτό το διάστημα υπάρχει η δυνατότητα να διακανονίσετε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σας.Τις οφειλές σας προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλβης (ΔΕΥΑΒ) μπορείτε να πληρώσετε:
    1. Με καταβολή μετρητών, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (POS), στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Β. (Δημαρχείο Ασπροβάλτας).
    2. Με ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ στα υποκαταστήματα και στους κατά τόπους πράκτορες των ΕΛΤΑ. (ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο για το ποσό που αναφέρεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής).
    3. Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ)* με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στα ταμεία όλων των τραπεζών.
    4. Μέσω Internet Banking με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) για όλες τις τράπεζες.
    5. Με καταβολή μετρητών στα ταμεία των τραπεζών με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ).
    6. Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλβης (μετρητά – POS).
    7. Με κατάθεση στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (GR3201108130000081300281268) με αιτιολογία τον Κωδικό Καταναλωτή και Ονοματεπώνυμο (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ή αδυναμία πληρωμής μέσω ΔΙΑΣ στην Τράπεζα).
    8. Σε πιστοποιημένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
    9. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ydata.eu (λογαριασμοί & δόσεις διακανονισμού).
    10. Σε οποιαδήποτε επιχείρηση συνεργάζεται και έχει το σήμα της υπηρεσία easypay Point της Τράπεζας Πειραιώς (π.χ. στο βενζινάδικο του κ. Νεστορίδη στο Στίβος & στο μίνι μάρκετ του κ. Κοτσαγερίδη στον Ξηροπόταμο).
    11. Με ηλεκτρονική πληρωμή με την χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιώντας τον κωδικό καταναλωτή και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής ΔΙΑΣ πατώντας εδώ.
    * κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) αναφέρεται πάνω δεξιά στο λογαριασμό σας και είναι μοναδικός για κάθε παροχή καταναλωτή.
    12. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (POS) στο συνεργάτη της ΖΕΝΙΘ Πλαστήρα 5 στον Σταυρό Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00πμ-05:00μμ (τηλ 2397101048) (δίπλα από την κρεαταγορά Κουτσικούνη).
What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad