Η ΔΕΥΑ Βόλβης βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει, στο εξής, στην αφαίρεση υδρομέτρων και στο “σφράγισμα” της παροχής νερού ύδρευσης καταναλωτών της περιοχής μας.

Ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του απέναντι στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο μας και έχει ως αποτέλεσμα η υπηρεσία να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα λειτουργίας της.

Εάν συνεχιστεί αυτό η ΔΕΥΑΒ πλέον δεν θα δύναται να αντεπεξέλθει στις απαραίτητες υποχρεώσεις της ως επιχείρηση και σύντομα δεν θα μπορεί να λειτουργήσει εάν πρώτα δεν λάβει τα χρήματα που απαιτείται να εισπράξει από της Δημότες, λόγω της κατανάλωσης νερού.

Όλοι οι καταναλωτές θα πρέπει κατά το μέρος που αναλογεί στον καθένα, να συνεισφέρουν στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης πληρώνοντας το νερό που καταναλώνουν.

Στόχος μας είναι η παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς τους πολίτες και η επάρκεια και η ποιότητα του νερού. Προϋπόθεση σε αυτό είναι οι καταναλωτές να είναι συνεπείς στις βασικές τους υποχρεώσεις πληρώνοντας το νερό που καταναλώνουν.

Θεωρούμε ότι είναι λογικό όσοι δεν είναι συνεπείς στην συγκεκριμένη υποχρέωση, να μην τους παρέχεται το συγκεκριμένο αγαθό (νερό).

Εκ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευση δήμου Βόλβης.

Διακανονισμός

Σας ενημερώνουμε ότι γίνεται ρύθμιση των οφειλών για ποσά μεγαλύτερα των 100 Ευρώ που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι 31/12/2019 με δόσεις και με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

Ασπροβάλτα 16/01/2020

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο