Η Δ.Ε.Υ.Α. Βόλβης σας καλωσορίζει στην νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα Ύδατα. Με το Ύδατα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού σας. Βασικός στόχος η παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους Καταναλωτές για την εύκολη διαχείριση των πληροφοριών κατανάλωσής τους.

Με το Ύδατα έχετε τώρα άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς ύδρευσης, με δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής (λογαριασμών αλλά και δόσεων διακανονισμών).

Εγγραφείτε τώρα δωρεάν στο https://ydata.eu/ ακολουθώντας τα παρακάτω 3 βήματα:
1. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας καταχωρώντας απλά ένα email και τον επιθυμητό κωδικό σας.
2. Επιβεβαιώστε την εγγραφή μέσω email.
3. Προσθέστε το υδρόμετρο πατώντας στους Μετρητές, προσθήκη μετρητή, επιλέγετε στον Φορέα την ΔΕΥΑ Βόλβης και συμπληρώνετε το PIN που θα βρείτε τυπωμένα στο κάτω αριστερό μέρος του λογαριασμού σας και πατάτε αποθήκευση.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

3 Σχόλια

  • από Χαρουμενου Μαρία
    Posted 16/11/2021 8:03 ΜΜ 0Likes

    Χαίρετε πάντοτε!!!σας παρακαλώ πάλι …την βοήθεια σας μου στειλατε email για τα προβλήματα εγγραφής μου…. αλλα δε μπορω να αποστέλλω τα σχόλια μου …τα συνημμένα αρχεία κτλ.τι συμβαίνει?τόσο δύσκολο είναι να επικοινωνήστε μαζί μου η στο τηλ.6945996674 η επικοινωνία άμεση εύκολη μέσω email μας

  • από fotini mimikelli
    Posted 24/02/2022 9:28 ΠΜ 0Likes

    Προσπαθω να βαλω τα στοιχεια μου,για να δω τον λογαριασμο μου και δεν τα δεχετε.Σας το εχω αναφερη επαναλημενα,και μου απαντατε,οτι δεν ειναι σωστος ο κωδικος που βαζω,μα ουτεκαι οταν ζηταω οτι ξεχασα τον κωδικο μου δεχετε.Τελικα εφοσον μου απαντατε στο ανωτερω ημεηλ,γιατι δεν μου στελνετε τον κωδικο που βλεπετε εσεις.

  • Trackback: Δ.Ε.Υ.Α.Β.: Ψηφιοποίηση των υπηρεσιών στην εξυπηρέτηση του πολίτη – ΔΕΥΑΒ

Γράψτε σχόλιο