Σε εφαρμογή των έκτακτων προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, η ΔΕΥΑΒ καλεί τους καταναλωτές να μην προσέρχονται στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης στην Ασπροβάλτα παρά μόνο για επείγουσες περιπτώσεις. Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών θα γίνεται είτε τηλεφωνικά (Τηλέφωνο: 23970 21812 ΦΑΞ: 23970 21813 ) είτε διαδικτυακά (email: info@deyavolvis.gr)

ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΕΡΟΥ

Στα γενικά μέτρα πρόληψης και προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των καταναλωτών σας αναφέρουμε ότι οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφλούνται με τους παρακάτω τρόπους:

  • Με καταβολή μετρητών, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (POS), στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Β. (Δημαρχείο Ασπροβάλτας), τις Δευτέρα έως Τετάρτη. 
  • Με ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ στα υποκαταστήματα και στους κατά τόπους πράκτορες των ΕΛΤΑ. (ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο για το ποσό που αναφέρεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής).
  • Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ)* με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στα ταμεία όλων των τραπεζών.
  • Μέσω Internet Banking με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) για όλες τις τράπεζες.
  • Με καταβολή μετρητών στα ταμεία των τραπεζών με  τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ). 
  • Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλβης (μετρητά – POS).
  • Με κατάθεση στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (GR3201108130000081300281268)  με αιτιολογία τον Κωδικό Καταναλωτή και Ονοματεπώνυμο

* κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) αναφέρεται πάνω δεξιά στο λογαριασμό σας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μέχρι νεότερων οδηγιών και έως τη λήξη της κρίσης λόγω κορωναϊου, δεν θα ισχύουν οι ημερομηνίες λήξης των εκδοθέντων λογαριασμών (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ) και αναστέλλονται όλες οι διακοπές υδροδότησης λόγο οφειλών

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ (ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ) από το κεντρικό ταμείο της ΔΕΥΑΒ στην Ασπροβάλτα

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 7:45 – 13.30

ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ)

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο