Για όσο θα χρειαστεί τα γραφεία της ΔΕΥΑΒ στο δημοτικό κατάστημα  της Ασπροβάλτας θα είναι κλειστά για το κοινό. Ο κόσμος θα μπορεί να εξυπηρετείτε από το site της ΔΕΥΑΒ στο www.deyavolvis.gr ή με αίτηση του στο ΦΑΞ στο 2397021813 ή στο email της ΔΕΥΑΒ στο info@deyavolvis.gr ή με επικοινωνία στο τηλεφωνικό κέντρο στο 2397021812 ή με επικοινωνία στην γραμμή του δημότη στο 2397061900.

Η ασφάλεια όλων μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ΔΕΥΑΒ

Αγαπητοί/ες,

Από την πρώτη στιγμή, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση του ιού COVID-19.

Ακολουθήσαμε τις εντολές τις κυβέρνησης, με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων μας, την προστασία και διευκόλυνση των συναλλαγών των πελατών μας και συνολικά την απρόσκοπτη λειτουργία της Δημοτικής επιχείρησης.

Η Δ.Ε.Υ.Α Βόλβης με αίσθημα ευθύνης προς το προσωπικό, τους καταναλωτές , τους συνεργάτες και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για το επόμενο χρονικό διάστημα αποκλείει την μετάβαση του κοινού στα γραφεία της Δημοτικής επιχείρησης στην Ασπροβάλτα για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ

 • Εντατική και καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους των καταστημάτων μας
 • Λήψη πρόσθετων μέτρων ατομικής υγιεινής κατά την είσοδο στο κατάστημα (απολύμανση χεριών με αντισηπτικό)
 • Διάθεση αντισηπτικού υγρού για τακτική χρήση από τους εργαζόμενους και τους πελάτες
 • Έλεγχος της ροής του αριθμού των πελατών που εισέρχονται στο κατάστημα για τις συναλλαγές τους.
 • Ανάρτηση ενημερωτικού υλικού με τις οδηγίες προστασίας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)

ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ

 • Πέραν των αιτήσεων, των ενστάσεων κλπ οι οποίοι για τις επόμενες μέρες θα γίνονται με τους προαναφερόμενους τρόπους, οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφλούνται με τους παρακάτω τρόπους:
 1. Με καταβολή μετρητών, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (POS), στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Β. (Δημαρχείο Ασπροβάλτας), τις Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00-13:30.
 2. Με ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ στα υποκαταστήματα και στους κατά τόπους πράκτορες των ΕΛΤΑ. (ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο για το ποσό που αναφέρεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής).
 3. Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ)* με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στα ταμεία όλων των τραπεζών ή με μετρητά.
 4. Μέσω Internet Banking με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) για όλες τις τράπεζες.
 5. Στα ταμεία των εδρών των Δημοτικών Ενοτήτων, εφόσον αυτά λειτουργούν, του Δήμου Βόλβης (μετρητά – POS).
 6. Με κατάθεση στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (GR3201108130000081300281268) με αιτιολογία τον Κωδικό Καταναλωτή και Ονοματεπώνυμο (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ή αδυναμία πληρωμής μέσω ΔΙΑΣ στην Τράπεζα)
 7. Με πάγια Εντολή όπου μπορείτε να πληρώνετε εμπρόθεσμα και αυτόματα τους λογαριασμούς και τις τακτικές οφειλές σας, χωρίς να χάνετε χρόνο και χωρίς καθυστερήσεις
 8. Μέσω της Εφαρμογής  Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Προσωπικής Κατανάλωσης YDATA (https://ydata.eu/) όπου μπορείτε να πληρώνεται τον λογαριασμό σας, να ελέγχεται την κατανάλωση σας καθώς και να βλέπεται την αναλυτική χρέωση των λογαριασμών σας .

κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) & κωδικός ΠΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ αναφέρεται πάνω δεξιά στο λογαριασμό σας και είναι μοναδικός για κάθε παροχή καταναλωτή.

*κωδικός Προσωπικής κατανάλωσης Υdata( PIN υδρομέτρου) αναφέρεται στο κέντρο του λογαριασμού και είναι μοναδικός για κάθε παροχή καταναλωτή.

Για πληροφορίες και την εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε:

Τηλέφωνο: 23970 21812

ΦΑΞ: 23970 21813,  email: info@deyavolvis.gr

Για τις πληρωμές των λογαριασμών στα ταμεία θα τηρείται σειρά εισόδου για το κοινό, θα μπαίνει ο κόσμος τμηματικά ανά άτομο  την φορά με απαραίτητη χρήση μάσκας , θα τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και θα κρατούνται αποστάσεις.

Δεσμευόμαστε

ότι θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε έγκαιρα για τα προληπτικά μέτρα που θα λαμβάνουμε για την προστασία της υγείας όλων μας, ενώ παράλληλα θα καταβάλουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο