Τις οφειλές σας προς την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλβης (ΔΕΥΑΒ) μπορείτε να πληρώσετε:

 1. Με καταβολή μετρητών, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (POS), στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Β. (Δημαρχείο Ασπροβάλτας), τις Δευτέρα έως Τετάρτη.
 2. Με ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ στα υποκαταστήματα και στους κατά τόπους πράκτορες των ΕΛΤΑ. (ΠΡΟΣΟΧΗ: μόνο για το ποσό που αναφέρεται στο πεδίο της ταχυπληρωμής).
 3. Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ)* με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού στα ταμεία όλων των τραπεζών.
 4. Μέσω Internet Banking με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) για όλες τις τράπεζες.
 5. Με καταβολή μετρητών στα ταμεία των τραπεζών με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ).
 6. Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλβης (μετρητά – POS).
 7. Με κατάθεση στο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (GR3201108130000081300281268) με αιτιολογία τον Κωδικό Καταναλωτή και Ονοματεπώνυμο (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ή αδυναμία πληρωμής μέσω ΔΙΑΣ στην Τράπεζα)
 8. Σε πιστοποιημένα πρακτορεία ΟΠΑΠ (Δείτε ΕΔΩ σε ποια)
 9. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ydata.eu (λογαριασμοί & δόσεις διακανονισμού)
 10. Σε οποιαδήποτε επιχείρηση συνεργάζεται και έχει το σήμα της υπηρεσία easypay Point της Τράπεζας Πειραιώς (π.χ. στο βενζινάδικο του κ. Νεστορίδη στο Στίβος & στο μίνι μάρκετ του κ. Κοτσαγερίδη στον Ξηροπόταμο)
 11. Με ηλεκτρονική πληρωμή με την χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας χρησιμοποιώντας τον κωδικό καταναλωτή και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής ΔΙΑΣ πατώντας εδώ

κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής (ΔΙΑΣ) αναφέρεται πάνω δεξιά στο λογαριασμό σας και είναι μοναδικός για κάθε παροχή καταναλωτή

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

6 Σχόλια

 • από ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ
  Posted 28/01/2020 11:36 ΜΜ 0Likes

  Καλησπέρα σας,
  Μαζί με την εξόφληση-εκκαθάριση του έτους 2019 έχετε αποστείλει προς συμπλήρωση και έναν πίνακα ενημέρωσης στοιχείων.Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο ηλεκτρονικό έντυπο στην ιστοσελίδα σας και αν ναι σε ποιά στήλη;

  • από Prodromos Makridis
   Posted 23/05/2020 9:21 ΠΜ 0Likes

   καλημέρα σας έχω να πληρώσω ένα λογαριασμό λόγω ότι δεν έχω λογαριασμός σε Ελληνική τράπεζα και ζω στο εξωτερικό θέλω να πληρώσω τις οφειλές μου αλλά δεν βρίσκω κάποιον τραπεζικό λογαριασμό που μπορώ να να κάνω συναλλαγή.
   Πού μπορώ να βρω το IBAN και το BIC?

 • από Ioannis Dimoglou
  Posted 30/09/2020 7:54 ΜΜ 0Likes

  καλημέρα σας έχω να πληρώσω ένα λογαριασμό λόγω ότι δεν έχω λογαριασμός σε Ελληνική τράπεζα και ζω στο εξωτερικό θέλω να πληρώσω τις οφειλές μου αλλά δεν βρίσκω κάποιον τραπεζικό λογαριασμό που μπορώ να να κάνω συναλλαγή.
  Πού μπορώ να βρω το IBAN και το BIC?

Γράψτε σχόλιο