Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν προβλήματα στο δημοτικό οδικό δίκτυο κυρίως στον Σταυρό και στα Ν. Βρασνά όπου και εκκρεμεί η επιδιόρθωση του οδοστρώματος από τις εργασίες της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου Βρασνών – Σταυρού.

Οι περισσότερες των περιπτώσεων όπου είδαμε σε αναρτήσεις κατοίκων των Βρασνών να διαμαρτύρονται για κακοτεχνίες του οδοστρώματος στις οποίες προκλήθηκαν και μικροατυχήματα με υλικές ζημιές στα οχήματα τους (ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές), είχαν να κάνουν με την προαναφερόμενη περίπτωση της ολοκλήρωσης της αποκατάστασης των ζημιών και των καθιζήσεων από το έργο του αποχετευτικού δικτύου.

Παρόλα αυτά η ΔΕΥΑ Βόλβης ενήργησε άμεσα με δύο συνεργεία ένα στον Σταυρό και ένα στα Ν. Βρασνά και προέβη σε αποκαταστάσεις οπών οδοστρώματος με ειδικό ασφαλτικό υλικό το οποίο δύναται να χρησιμοποιηθεί με τέτοιες καιρικές συνθήκες.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι αποκαταστάσεις οδοστρώματος και στους υπόλοιπους δημοτικούς δρόμους πρώτα στα Ν. Βρασνά και μετά στην Ασπροβάλτα.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad

Γράψτε σχόλιο