Έκκληση για περιορισμό της κατανάλωσης του νερού, πέραν των απαραίτητων αναγκών ύδρευσης, απευθύνει η Δ.Ε.Υ.Α. Βόλβης .

Λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών έχουν αυξηθεί υπερβολικά οι καταναλώσεις ύδατος και το υδροδοτικό σύστημα σε πολλές περιοχές φθάνει στα όριό του, με σοβαρό ενδεχόμενο τις επόμενες μέρες να αρχίσουν σε διάφορες περιοχές, τις απογευματινές και βραδινές ώρες, να εμφανίζονται προβλήματα υδροδότησης.

Ειδικά στις περιοχές των Βρασνών, του Σταυρού, του Άνω Σταυρού, αλλά κυρίως στον οικισμό του Προφήτη η Δ.Ε.Υ.Α.Β. ζητά από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες να περιορίσουν στο ελάχιστο τη σπατάλη του νερού. «Η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια ορθολογικής χρήσης του νερού είναι απαραίτητη, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος έλλειψής του» τονίζει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Χρήστος Γκολιδάκης .

Στον Οικισμό του Προφήτη ευελπιστούμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει συνδεθεί και θα έχει λειτουργήσει η νέα υδρευτική γεώτρηση και έτσι θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Μέχρι τότε όμως προσέξτε για να έχετε, περιορίστε την κατανάλωση ύδρευσης, μην πλένετε μπαλκόνια, μην πλένετε τα αμάξια σας , ποτίζετε περιορισμένα και μόνο νυχτερινές ώρες , γενικά προσέξτε την χρήση του νερού για να έχετε νερό.

What's your reaction?
0Cool0Bad0Lol0Sad